fredag den 15. august 2014

Skjorte med broderi og tekst + video

Jeg har gjort mig en ny skjorte.Mønstret er MaCall # M6035. Foran har jeg broderet teksten fra én af mine yndlingssange (Rejs dig op og kom videre, med Danser med Drenge) og på ryggen har jeg broderet to blomster fra Pfaff kort #470. Broderierne er godt nok applikationer, men det har jeg udeladt.


Teksten er lavet i 6D og for at undgå en masse klip og trådender på bagsiden, har jeg fjernet de fleste klippekommandoer i 6D Stitch Editor+.
Jeg har lavet denne video, der viser, hvordan jeg har gjort.4 kommentarer:

 1. Hvor er den fed Lone.

  Danser med drenge er et hit hos mig - og sangen her en reminder om hvor godt vi egentlig har det...
  Fed idé, som jeg vil finde frem igen en kold og mørk vinteraften :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise
   Ja engang imellem er det godt med en reminder, så vi ikke forfalder til for meget selvmedlidenhed.
   Jeg vil glæde mig til at se din fortolkning
   Go' weekend
   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. Hej Lone, jeg har fundet dig gennem Nåleøjet på Facebook. du er da et meget inspirerende bekendtskab. Denne skjorte er lige min stil, blot har jeg en Pfaff Smarter, der godt nok har bogstaver, men det er for vidtgående at sy så mange. Jeg må prøve at finde frem til en fortolkning, jeg kan klare, men bare at applikere på ensfarvet kan også sagtens bruges.
  Hilsen Kisser

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, at vi kan inspirere hinanden. Og ja en hel sang er et omfattende projekt på en Smarter, men mindre kan jo også gøre det. Jeg lægger for eksempel ofte mine nederdele op med en indkodet tekst "Syet af Lone" som bliver gentaget igen og igen, nogle gange med et motiv mellem andre gange bare tekst.
   Jeg vil glæde mig til at følge med i Nåleøjet og se din fortolkning
   Hilsen
   Lone

   Slet