søndag den 2. november 2014

Mit messetøj

Jeg har lovet at ligge billeder ud af mit messetøj - set fra retsiden...


Min jakke er syet i gobelin med et væld af roser, sidestykker og ærmer er i rødt strikstof, mens manchetter og "bælte" er i sort velur.
Roserne der svagt skimtes forneden på nederdelen er lavet med garnbroderi og eget mønster (jeg arbejder på en video om fremgangsmåden, men mangler lidt ekstra dage i mine uger...)


Knaphuller og kant hele vejen rundt på jakken er lavet med "guldfarvet" imiteret læder tittekanter.
Bemærk venligst mine paspolerede knaphuller, dem er jeg selv ret stolt af!


Jeg synes nu også min vrangside er blevet ret flot.


Mit navn er denne gang broderet på et smukt stykke Kaffe Fasset stof. Rammen omkring mit navn er Frames fra 6D embroidery.


Inspireret af roserne på jakken, fandt jeg et korstingsbroderi mønster med roser på nettet (og selvfølgelig en sko, jeg kan jo ikke gøre for, at jeg elsker sko!). Mønstret er egentlig til håndbroderi, men efter en tur gennem 6D Cross Stitcher, blev det til et maskinbroderi, der havnede på ryggen af min bluse.

Det samme broderi, bare med mindre sting har jeg brugt på min lille taske.


Som tilbehør havde jeg lavet en ring af en smuk knap, der nærmest lignede et kæmpebrombær med en krans af røde knapper og blade af imiteret guldlæder.

Alle stoffer og tilbehør er fra Stof og Sy i Skanderborg.
Jakken er Onion # 1040, nederdel er Onion # 3019 og bluse er Onion # 5033


6 kommentarer:

 1. Smukt som sædvanlig, hvor får du dog de gode ideer fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgit. Humm ideerne kommer ved at lade mig inspirere af stoffet og alle de fantastiske modeller de syr hos Stof og Sy og ikke mindst så kigger jeg rigtig mange billeder på Facebook, Pinterest, Billedbladet og mange andre steder og så bruger jeg lidt fra det ene og lidt fra det andet og krydre det lidt med Lone
   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. Oj vad mycket fint du gjort. Förstår att du är nöjd över de knapphålen.
  Lotta

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotta
   Jeg er lige kommet hjem fra brodericafe, hvor jeg har broderet prinsessekroner til pulsvarmere, inspireret af dit blogindlæg fra syfestival.
   Hilsen
   Lone

   Slet
  2. Åh det har jag inte hunnit ännu. Ska bli roligt att se dina. Stickar du pulsvarme eller använder du några gamla ärmar?

   Lotta

   Slet
  3. Jeg har brugt stof i metermål til mine, men Lene fra Stof og Sy har planer om at strikke i en kashmir uld, det tror jeg også bliver flot
   Hilsen
   Lone

   Slet