lørdag den 11. august 2012

Så er jeg klar til bryllup

Så er jeg klar til bryllup. Håret er sat, neglene lakeret og humøret højt!


 

Kjolen har sin helt eget historie. Min mormor har syet den til sig selv for over 50 år siden. Jeg tror nok det var i forbindelse med mine oldeforældres guldbryllup.
Hun ved ikke jeg skal have kjolen på, så jeg har ikke kunnet spørge hende. Det skal være en overraskelse og jeg glæder mig til at vise hende billederne.
Den søde lille taske har hun også syet, den kommer der nær billeder af her på bloggen i løbet af næste uge.
Jakken har jeg selv syet. Det er noget tid siden jeg startede med at brodere på foeret, men nu er den blevet færdig og passer perfekt til kjolen. Det kunne jo være det bliver køligt, når vi skal hjem i nat. Der kommer også flere billeder af jakken på bloggen i løbet af næste uge.

Rigtig god lørdag til alle, nu vil jeg ta' i kirke.


P.S. Se med i morgen, hvor jeg viser hvad den hemmelige bryllupsgave er

3 kommentarer:

 1. Hvor sjovt, med den kjole, og hvor ser jakken bare godt ud til !!!

  Ønsker Dig en dejlig dag.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Sikke et flot bryllups-dress. Ha´en dejlig fest. Bryllupper er bare fantastiske.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Tusind tak. Vi er lige kommet hjem fra et FANTASTISK bryllup. Brudeparret var simpelthen så glade og det smitter jo af på gæsterne og så gør det jo heller ikke noget, at præsten holdt en skøn og personlig tale, bryllupskage var fantastisk smuk og smagte mindst lige så godt og vi til middagen fik noget godt og spise, gommens tale var så smuk og rørende, at de fleste af gæsterne stortudede og aftenen endte med en skøn koncert, spillet af et fedt band, som kunne spille alt fra Rasmus Seebach til Elvis.

  Hilsen
  Lone

  SvarSlet