onsdag den 17. april 2013

Nu kan sommeren bare komme!

Så har jeg fået syet sommerens første kjole.
Stoffet fandt jeg som  messetilbud hos Stof og Sy på messen i Middelfart (jeg fatter ikke hvordan jeg har kunne overse dette flotte stykke stof mens det har været i butikken i Skanderborg!)


Stoffet var tungt at arbejde med, så jeg var rigtig glad for mit forlængerbord til min overlocker. Det er bare så meget lettere at sy, når stoffet ligger i samme niveau som nålene, i stedet for det bliver trukket ned mod bordet og væk fra nålene.


Til bindebåndet i halsen og elastikken i ærmerne har jeg lavet mine egne kantebånd i et blødt stykke stof, jeg har foldet ved hjælp af en kantebåndsfolder (Hvis ikke du ved hvordan en kandebåndsfolder virker, så kom til "dimseduttedag" hos Stof og Sy i Skanderborg fredag den 3. maj, så skal jeg vise dig, hvordan den virker)
 

 

3 kommentarer:

 1. Hi hi... "dimseduttedag" :o)

  Fantastisk navn - og ingen tvivl om hvad den dag bringer :o)

  SvarSlet
 2. Ja det er et skønt navn og det er SÅ dækkende.
  Jeg glæder mig vildt, til bare at sidde og lege og fortælle om alle de sjove dimsedutter. Du er selvfølgelig mere end velkommen, hvis din vej af urensaglige årsager skulle går forbi Skanderborg denne dag.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du glæder dg til :o)

   Rammer Silkeborg næste søndag på den to-hjulede hvis vejret holder... Lige d. 3 maj tror jeg bare byder på arbejde her på Sjælland - desværre. Ville da hellere deltage i dimseduttedag :o)

   God fornøjelse.
   Kh Lise

   Slet