torsdag den 30. maj 2013

Tre nye sommerkurser

Også i år vil jeg i samarbejde med Stof og Sy i Skanderborg afholde sommerkurser.
I år bliver der tale om tre kurser i henholdsvis patchwork, applikation og taskesyning.


Første kursus er Patchwork med symaskine mandag den 17. juni fra kl. 10-16Her vil tage udgangspunkt i 2 ½” brede stofstrimler, som de kendes fra bla. Jelly Rolls.
Jeg vil undervise i skæreteknikker, hvor du udnytter de 2 ½” brede stimler optimalt til både kvadrater, trekanter og ”Flying gees”.
Herefter går vi videre med oplægning af stof i et valgt mønster, samt sammensynings og strygeteknikker.
Afslutningsvis vil der blive mulighed for at lære at indsætte en paspoleret lynlås i pudens bagside, samt indsætte tittekanter i forbindelse med sammensyning af puden

Næste kursus er Applikation mandag den 19. august kl. 10-16


På dette applikationskursuset vil du få mulighed for at lære at forberede applikationsfigurer med vendte kanter over Ricky Tims stable stuff, som ikke skal fjernes hverken før eller efter figurerne er applikerede. De klargjorte figurer kan syes på i enten hånd eller med maskine. Begge teknikker vil blive vist, du vælger selv om du vil benytte den ene eller anden teknik, eller dem begge.

Sidste sommerkursus er et taskekursus mandag den 2. september kl. 10-16På dagens taskekursus har du mulighed for at sy én af følgende tasker
·      Burdataske # 7684
·      Taske efter Nancy Ziemans Trace n’create mønstre
·      ”Lones sytilbehørstaske”

Har du lyst til at deltage på et eller flere af kurserne skal du tilmelde dig direkte til Stof og Sy. På deres kursusside kan du også se, hvilke materialer du skal medbringe.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar