tirsdag den 15. juli 2014

En golftur kan føre meget med sig

I weekenden var min kæreste og jeg på golfweekend med to andre par i Nordjylland. Vi var fem golfere og en ikkegolfer. Vi havde købt et ophold i Hirtshals med greenfee til Løkken golfbane, som vi skulle spille søndag, men golfivrige som selskabet er, var det bred enighed om, at der godt kunne klemmes en golfrunde ind i Thisted om lørdagen. Jeg er blevet ret vild med golf, men jeg kan altså ikke holde til at spille to hele runder på to dage, så jeg blev enig med gruppens eneste ikkegolfer om, at vi lavede en hyggetur ud af turen fra Thisted til Hirtshals.
Og hvilken tur blev det ikke. Tjek lige vores frokost udsigt


Ja for slet ikke at tale om frokosten, ommelet sirligt dekoreret med sommerblomster. Hvis nogen af jer kan genkende udsigten, så ja jeg har spist frokost på Svinkløv badehotel og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det!!!
Efter en fanntastisk frokost med havudsigt, kørte vi til Grønhøj strand og gik en laaaang tur i vandkanten.


Det var total nydelse i det skønne vejr.

Inden frokost var vi omkring Købmandsgården i Skerping. Jeg har undervist der for nogle år siden, så det var et hyggeligt gensyn og Per var som altid klar med en god historie, hvilket de to mønstre jeg fik med mig hjem vidner om.
 

Mønstret til højre er på skønne Vinugler og mønstret til venstre er 1. del af en serie at tæpper med de dejligste fantasifigurer. Tæpperne er blandt andet tænkt som udgangspunkt for historiefortælling til børn og børnebørn. Vi fik en fantastisk historie om tæppets hovedperson Homsen af Per (den er desværre ikke inkluderet i mønstret, men jeg er sikker på du han vil fortælle den eller en anden, hvis du kigger forbi). Mit hjemmelager forbød mig at gå amok i stofferne, men Annette faldt for en Jellyrole. Jeg har lovet hende at hjælpe hende i gang med at sy patchwork på symaskinen af den og det glæder jeg mig til

Vi havde en fantastisk tøsehygge dag inden vi mødtes med det golfende folk på hotellet til en treretters menu krydret med så meget grin, at vi næsten fik ondt i maven.
Golfrunden i Løkken blev desværre aflyst, da de højere magter havde bestemt sig for at vande banen lidt kraftigere end vi havde lyst til at spille i, men det forhindrede os ikke i en tur rundt i Løkken bevæbnet med regnslag og paraplyer.

Trods regnvejr søndag og ingen golf til mig, var det en dejlig weekend og nu glæder jeg mig til at komme i gang med mine mønstre og med at få lært Annette at sy patchwork på maskine - jeg håber hun bliver ligeså hooked som jeg er.


2 kommentarer:

 1. Sikke en skøn tur I har haft, frokosten ser virkelig lækker ud! Mønstrene ser spændende ud, måske skulle jeg ta' en tur til Hjørring en gang, jeg har aldrig besøgt butikken der oppe! Skønt at du har "lokket" endnu en ind i nettet af patchwork-tosser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en dejlig tur og jeg glæder mig sådan til jeg skal i gang med at sy sammen med Annette, så hun også bliver patchwork-tosse.
   Jeg kan klart anbefale turen nordpå, men du skal lidt længere mod vest, hvis du vil besøge Købmandsgården, den ligger i Fjerritslev og Svinkløv ikke langt derfra.
   Jeg håber du komme af sted, der er masser at se på og nyde.
   Hilsen
   Lone

   Slet