mandag den 22. februar 2016

Fantastisk måde at fejre mig selv

Nu er jeg jo ikke kendt for at gøre tingene som alle andre og det gør sig da heller ikke gældende, når jeg skal fejre mig selv.
For fem år siden inviterede jeg Steen med på Quilte seminar i Florida (han slap for seminaret og tog på golfbanen i stedet), hvor jeg nød at deltage i Ricky Tims Super Seminar sammen med en masse andre quiltenørder og ikke mindst besøge en lang række patchworkbutikker og få ny inspiration.
I år havde jeg lejet et sommerhus i 14 dage, hvor jeg kunne nyde stilheden, syning og gode venner.

Den første weekend blev brugt på hygge sammen med vores gode golfvenner og da de skulle på arbejde mandag, nød jeg tre dage helt alene kun i selskab med min computer, stof og symaskine.
Det var suverænt, specielt da jeg med meget kort varsel skulle have lavet kursusprøver og materiale til kurser jeg forhåbentlig skal holde på Dansk Patchworkforenings træf i Odense i august.

Og jeg forstod bestemt at gøre det hyggeligt for mig selv, mens jeg arbejdede...


Jeg havde ikke sparet på "varelageret", da jeg tog hjemmefra!!!


og det var da også skønt, at jeg bare kunne trække et meget stort antal fat quarters op ad kasserne, så jeg kunne finde de helt rigtige stoffer til dagens projekt


Resultatet af mine "anstrengelser", en prøve til et basis kursus i maskine patchwork og en prøve til applikationskursus med vendte kanter.


Efter tre dage alene, vendte jeg snuden hjemad til to dage med kurser hos Stof og Sy i Skanderborg.
Torsdag stod den på undervisning af mit dejlige syhold og fredag var jeg Lenes hjælpelærer på et kursus i brug af coverstingsmaskiner og deres trykfødder.


Efter vel overstået kursus drønede jeg tilbage til sommerhuset, der nu var blevet indtaget af mine skønne syveninder.
Jeg blev modtaget med knus, kram, lækker gave...


og dejlig aftensmad


De næste dage stod på syning i massevis...


og hygge i rå mængder


også selvom jeg måtte en tur til købmanden efter nye forsyninger af dem her - snøft...


Søndag var skiftedag, tøserne tog hjem og Steen kom tilbage (han mente ikke han orkede at være i hus med fem rødvinsdrikkende kvinder en hel weekend!) og jeg nød de sidste dage sammen med ham, bare os to og Vadehavet.
Hold nu op hvor var det flot - og koldt. Det er nemlig ikke skum, men is der ligger mellem stenene.
Vi nåede også en tur til Husum, hvor jeg "blev væk" fra Steen to gange.
Første gang var i en Lana Grossa butik


og anden gang var i en patchwork butik. Den sidste var nu ikke noget at skrive hjem om, men jeg ville have ærgret mig, hvis jeg var kommet hjem og havde fundet ud af, at der var en patchwork butik i byen, jeg ikke havde besøgt. Nu er den besøgt og den behøver jeg så ikke, bruge tid på at gå efter næste gang vi kommer til Husum.
 

Alt i alt en dejlig måde at fejre, at jeg er kommet et år nærmere pensionen, som min far så poetisk beskriver det.
Jeg havde drømt om at jeg ville nyde det, men ikke at jeg ville nyde det så meget som jeg har gjort, så tusind tak til alle jer, der var med til at gøre det til en fantastisk fejring af mig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar