fredag den 14. september 2012

Så blev foeret til min nye vinterfrakke færdigt!

Det går fremad med min nye vinterfrakke.
Jeg er nu blevet færdig med at brodere foeret.

Foeret til ryggen

Foeret til forstykket
Broderiet jeg har broderet ned langs kanten af forstykket, findes på Pfaff Creative Vision og Creative Sensation, samt på Pfaff broderikort # 382 Endless Enchantment. Broderiet findes også på bonuscd'en til 5D.


På ovenstående broderi viser afslutningen (det nederste af broderiet) tydeligt, at det er et endeløst broderi, som næsten kræver at det næste broderi "færdiggør" det foregående.


Da jeg gerne ville have en "afslutning" på broderirækken, fjernede jeg i 5D Embroidery Extra de nederste sting fra det oprindelige broderi og broderede dette nye broderi nederst på begge forstykker.


Broderiet forneden på hver bane af foeret stammer fra Pfaff Creative Vision og Creative Sensation.


For at få "plads" til folden på ryggen af foeret, har jeg i 5D Embroidery Extra delt broderiet til mindre broderier.


Jeg syede denne del først, spejlvendte den og syede et mere, hvorefter jeg præcis placerede det store broderi, så det samlede broderi kom til at se naturligt ud.5 kommentarer:

 1. For pokker hvor er du bare kreativ og dygtig. Synes også godt, at jeg kan få ideerne, men at få det omsat i praksis, det er godt nok ikke så let. Jeg misunder dig faktisk lidt, men har stor respekt for dit flotte arbejde. Glæder mig til at se det færdige arbejde.
  Mange hilsener
  Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din misundelse Pia
   Jeg er jo så heldig, at det er mit arbejde, at finde på og få det omsat til virkelighed og tro mig, det er ikke alle ideer, der ender med at blive ført ud i livet. Har faktisk lige "aflivet" en idé i formiddag, men heldigvis blev den genoplivet i ny og lidt anderledes udgave, men mere om det senere.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. Det er fantastisk smukt. Jeg ville ønske at jeg havde råd til en symaskine der kunne brodere. Jeg glæder mig til at se din jakke når den er færdig. :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op, det er da bare for vildt. Hvad mon der så skal være udenpå :O)
  God søndag
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Jamen jeg arbejder skam på ydersiden, så den kan blive færdig inden længe og I skal nok få den at se.

  Hilsen
  Lone

  SvarSlet