torsdag den 14. marts 2013

Ipad cover

Hvad skal jeg dog med en Ipad - sådan har jeg svaret min kæreste, hver gang han har spurgt mig.
Jeg har efterhånden måttet erkende, at der udkommer så mange magasiner som e-magasiner, at jeg nu kan se, at jeg kan bruge den "til noget".
Fra denne erkendelse, var der ikke langt til handling og jeg er nu den lykkelige ejer af en Ipad!!!
Næste udfordring - sådan et dyr, skal jo pakkes fornuftigt ind, når det skal transporteres. Ret hurtigt stod det klart for mig, at dette var det perfekte sted at bruge mit "skostof" jeg bare måtte eje i efteråret. Da jeg så var i Stof og Sy og undervise i forrige uge, kom Lene med resten af løsningen. Nancy Zieman har designet en skabelon, specielt beregnet til e-tablets.

Resultatet blev dette omslag.
For at lave lidt sjov broderede jeg en - synes jeg da selv - meget sigende tekst.Skabelonen er fyldt med markeringer, så så længe man følger dem, er man i sikre hænder. Jeg har ændret en lille smule på placeringen af båndet, der holder omslaget lukket (jeg ville gerne have tre hele rækker sko, så båndet er flyttet lidt ned i forhold til skabelonen)
For at være sikker på, jeg broderede min tekst det rette sted, printede jeg tekstbroderiet ud og placerede det på omslaget.
 På denne måde kunne jeg let præcis placere broderiet det rigtige sted.


For noget tid siden købte jeg nogle små WonderClips. Jeg har ikke haft brug for dem før nu, men hold da op, hvor var det gode til at holde lukkekanten på plads, da jeg skulle sy den fast.
I skabelonen følger også en beskrivelse af, hvordan man kan lave et omslag til skriveblokke. Der er egentlig lagt op til, at man lave enten et omslag til e-tablets ELLER et omslag til en skriveblok, men jeg valgte at kombinere de to mønstre, så jeg har fået en slags to-i-en omslag.


Kig forbi stand 221 på messen i Middelfart i weekenden, hvis du gerne vil se omslaget "live"

7 kommentarer:

 1. Hvor er det fint dit cover ....
  Glæder mig til at se det Live ...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, jeg vil glæde mig til vi ses.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. Hold da op hvor er det fint lavet....
  Det er da virkelig "noget" at have sådan et fint cover.. hvorfor skal de alle ligne hinanden?
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan
   Når vi nu alle er forskellige, så skal vores Ipad covere, da ikke være ens og kedelige. De må da gerne fortælle noget om ejermanden. Du må i gang med ét til dig selv!
   Hilsen
   Lone

   Slet
 3. Lækkert stof til det fine cover. Er bare helt vild med det stof. Tror jeg skal på jagt efter det

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg måtte også bare eje det stof. Du kan finde det her http://www.stofogsy.dk/Metervarer/Patchwork-stof/It-girls-shoes-.html
   Hilsen
   Lone

   Slet
 4. Tak for Info. Kan se det er i Skanderborg, så er der ikke så langt fra Horsens hvor jeg bor :-)

  SvarSlet