onsdag den 3. juli 2013

Overspringshandling

Jeg er ved at sy en skjorte til mig selv. Det er der sådan set ikke noget nyt i og mønstret er for så vidt også let nok. Problemet/udfordringen er, at jeg har besluttet mig for "rigtige" ærmeslidser. Jeg har syet dem en enkelt gang før og det var egentlig ikke så svært, men denne gang, kan jeg bare ikke komme igang!!!
De sidste tre dage er gået med overspringshandlinger............

Dette er noget af overspringshandlingen fra i går og i dag. Det ser måske underligt ud, men der er overspringshandling nok til RIGTIG mange dage. Hvis min prøve lykkes, skal jeg rulle tæt på 750 rør og beklæde dem med stof. Mere om det, når jeg er lidt mere sikker på eksperimentet.


Dette er en del af overspringshandlingen fra den anden dag. En dejlig pakke med blandede knapper, hvor jeg har syet langt over 30 på i hånden - bare for ikke at skulle forholde mig til mine ærmeslidser...


 Nå men hvad er det så jeg skal have syet de famøse ærmeslidser i?


Det er denne skjorte, hvor jeg allerede har brugt uanede mængder af tid på at sy bånd på, lege med cirkel apparatet..


... og brodererede cirkler.


Efter overspringshandlingen med at skive dette indlæg, må jeg vist hellere tage mig sammen og se at komme igang - jeg kan sy både stolpelukning, kravestand og krave på skjorten før jeg seriøst behøver forholde mig til ærmeslidserne......


3 kommentarer:

 1. Ser spændende ud! Igen! Jeg er ny læser af din FLOTTE blog, men jeg skal da helt sikkert vende tilbage, for hvor er der mange flotte ting!

  SvarSlet
 2. Det her lyder spændende, jeg skal til A/C strik og se de nye trykfødder, glæder mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Cirkelapparatet er virkelig sjovt at lege med og jeg er bestemt ikke færdig med at udforske det, så jeg håber bestemt det er med på demoprogrammet.
   Hilsen
   Lone

   Slet