torsdag den 15. august 2013

Min populære "Kroghpose" har fået en digital søster

Min projektpose med vindue har fået en digital søster


Jeg er nemlig også hoppet på "in the hoop" bølgen. Med udgangspunkt i min oprindelige pose (den til venstre) har jeg designet en digital udgave, der bliver broderet med broderimaskinen stort set fra ende til anden. Der kun nogle ganske få håndsyede sting og så har jeg valgt at lave "bund" i poserne, hvilket betyder, at jeg skal sy hjørnerne til at skabe bunden på maskine, når posen er næsten færdig.
På bagsiden leger jeg lidt med forskellige motiver. De er lette at skifte ud, når jeg har gemt min CAN fil i 5D Design Creator. Havde jeg valgt at lave mønstret i TruEmbroidery, ville det heller ikke være noget problem at ændre motivstingene i TruE Create.


Jeg har nu lavet fire af disse broderede poser (to var til gave, som jeg desværre glemte at fotografere) og har efterhånden fået mønstret rette til, så det er blevet lige præcis som jeg gerne vil have det.

10 kommentarer:

 1. flot er det så en fil du sælger

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh Helle så langt er jeg slet ikke kommet endnu, så jeg har overvejet det. Det vil jeg lige tænke over.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. virkelig søde poser! jeg kan godt lide ideen med et vindue i poserne, det er fedt. du laver nogle rigtig søde ting!

  SvarSlet
 3. Flotte poser, eg liker også in the hoop prosjekter. Har 5D suite og 5D Quilt Design Creator og synest det er kjekt og lage mønster. Du lager og syr masse fint.:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise.
   Jeg nyder også at lave mine egne mønstre i 5D. Jeg har desværre ikke fået leget så meget med 5D Design Creator, men det kommer forhåbentlig
   Hilsen
   Lone

   Slet
 4. Virkelig flott så mye fint du lager

  SvarSlet
 5. Smart med vindue i tasken :o)
  må snart prøve det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er blevet helt afhængig af dem, de kan bruges til så meget
   Hilsen
   Lone

   Slet