fredag den 30. august 2013

Sommer projektet fortsætter

Som jeg skrev først på sommeren har mit sommer projekt været at bruge nogle af alle de materialer, jeg har liggende i min - efterhånden overfyldte - systue.
Hen over sommeren har jeg fået gjort noget ved det, men er også blevet distraheret, af projekter "jeg lige" skulle afprøve, så den oprydning jeg havde håbet på mit projekt ville medføre, har ladet vente på sig.

Nu får du altså ikke et "før" billede. Det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til at tage, men et billede af en af mine skuffer med genbrugstøj.


Jeg har fire af disse skuffer, fyldt til bristepunktet og lidt + en hel del stakke, der venter på at blive sorteret og gennemgået.
Jeg har haft flere af skufferne hevet ud til flere af mine sommerprojekter, men rigtig komme til bunds i dem, kom jeg ikke.
Når jeg havde fat i de enkelte stykker stof, benyttede jeg også lejligheden til at fjerne blandt andet  knapper og lynlåse til senere genbrug.

Den foreløbige "høst"
Jeg skar også figurer til kommende tæpper af tøjet.


Det tog bare utrolig lang tid, at skulle have de enkelte stykker tøj op på bordet og placeret, så jeg kunne få det på en skæreplade og gennem skæremaskinen.

I dag kom så den lyse idé. Hvorfor klipper jeg ikke bare passende stykker af tøjet, samler det og så skære figurerne senere (så kan det også være jeg kan få hjælp af Steen, med at skære, så jeg ikke får ondt i skuldrene)


Hold da op hvor det fremmede projektet. På en halv formiddag er jeg kommet igennem halvanden kasse tøj!

Det bliver nok ikke til så meget mere sorteren i dag. Jeg håber nemlig på tørvejr i eftermiddag, så jeg kan komme på golfbanen.


2 kommentarer: