lørdag den 2. november 2013

Flere billeder fra messen - og af min nederdel

Inden messen lagde jeg et billede på Facebook af min messenederdel - men foersiden udad - med en bemærkning om, at hvis man ville se retsiden, skulle man komme forbi på messen.
Jeg havde besøg af rigtig mange, der lige skulle se retsiden og jeg fik heldigvis også snakket med rigtig mange i den anledning.

Desværre var der også en del, der ikke havde mulighed for at se nederdelen på messen og efter en del venlige opfordringer, kommer her billeder af nederdelen med retsiden udad!Jeg har brugt en gobelin juledug som stof. Jeg var vild med stoffet, men kunne ikke lige se det på mit julebord, men som nederdel fungerer det fint. Hvad man desværre ikke kan se på billederne, er den guldtråd der er vævet ind stoffet, som giver stoffet et endnu mere julet skær.Bæltet har jeg syet af et stykke bomulds gjord, hvor jeg med knaphulssting har syet et stykke lakbånd.


Knapperne har Lene fra Stof og Sy slået til mig af rester fra nederdelen


Mit Pfaffhjerte blev så glad da jeg så dette badges. Det måtte jeg bare eje!!!

Nedenunder følger flere billeder fra VSMstanden på messen.

Smarte "slå-om-bånd" med skrivefelt, til at slå om ruller med stabilisering for bedre at kunne identifisere dem

Tjek lige dette lækre kuffertsæt til sy- og broderimaskinerne. Den store kuffert på gulvet er til symaskinerne, den har integrede hjul, så vi ikke skal slæbe rundt på de tunge maskiner. Den høje taske øverst er til broderienheden og den lille taske forrest er en ny, flot og smart tilbehørstaske. Taskerne kan købes enkeltvis, dette sæt er fra Husqvarna Viking, men jeg er blevet fortalt, at der også kommer et sæt fra Pfaff, dog ved jeg ikke hvordan det kommer til at se ud

På VSM standen var det muligt, at stifte bekendtskab med de forskellige overlockkere, der stod klar til brug

Her bliver en kunde instrueret i brugen af en af de nye symaskiner

Er det her ikke bare de skønneste cupcakes? Broderierne er fra  Pfaffs kort # 464 Mini  Decorator. Der er hele 70 forskellige minidesigns på kortet. En meget meget flot pude, med broderi fra et kommende broderikort med Sashiko broderier
Det er nu ved at være en uge siden messen og det er først nu jeg er ved at have fordøjet alle de dejlige indtryk.
Tak til alle der kiggede forbi for at sige hej og gøre det til nogle endnu bedre dage


6 kommentarer:

 1. Jeg kan da godt forstå du gemte den nederdel, hold da op hvor er den flot, det er alle de andre ting du har lavet også.
  Du er tilgivet at det tog så lang tid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgit.
   Jeg har simpelthen været nødt til at sætte kroppen på rekreation ovenpå messen, så der er ting jeg gerne ville gøre, som jeg bare ikke har haft tid/kræfter til. Nu lysner det heldigvis.
   Jeg syntes det kunne være lidt sjovt at lave en lille teser og jeg må sige, at det virkede. Der var utrolig mange forbi, for lige at se min nederdel også folk jeg slet ikke kendte, ja selv folk der havde hørt om "den der nederdel" og så måtte se, hvad det nu var. Det var en rigtig god måde at komme i snak med en masse dejlige mennesker på og høre om deres indtryk af messen, når jeg nu ikke selv kunne nå ud og se ret meget.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. Hahaha.. Skøn nederdel og et genialt påfund :o)

  Er helt vild med tasken/taskerne til symaskine og broderienhed. Desværre bliver min højst flyttet fra hobbyrummet og ned på spisebordet og tilbage igen - kan ikke lige finde undskyldningen til hvorfor jeg behøver den ;o)

  Knus til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise
   Jeg kan nu sagtens finde en god undskyldning. Den store er også fin som kuffert og den lille tilbehørstaske kan fyldes med alt mulig andet end trykfødder.....
   Nej engang imellem må man også prøve at se realistisk på tingene og finde ud af, hvad man egentlig behøver, men det kan godt være svært, når der er tale om lækre ting.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 3. Fantastisk messe og rigtig mange mennesker men dejligt lige at få snakket med dig igen :-)
  - og tøjet er super opfindsomt og smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en rigtig god messe og der var rigtig mange mennesker. Det var dejligt at snakke med dig og alle de andre, men der gik lige et par dage da jeg kom hjem, hvor jeg bare skulle være mig selv og lytte til fuglene...
   Hilsen
   Lone

   Slet