onsdag den 27. november 2013

Kvalitets mostertid

Jeg havde den skønne fornøjelse at have mostertid med "mine" dejlige unger tirsdag eftermiddag.
Jeg havde lovet at lave mærker til deres julesokker, så julemanden kan lægger pakkerne i den rigtige sok.
Jeg havde egentlig regnet med, at kun Silje var interesseret, men skønne 3 år gamle Magnus var bestemt også interesseret. Faktisk var det ham, der skulle prøve først og da begge havde fået deres navn broderet, ville han have én mere og én mere og én mere og selvfølgelig fik de det!


De skulle selv vælge stof, trådfarve og skrifttype og så skrev de selv deres navn på skærmen. Jeg lavede ingen farvesortering, så maskinen stoppede efter hvert bogstav og så fandt de små fingre lynhurtigt startknappen igen. Det er utrolig så hurtigt de lærer, hvordan sådan en maskine skal betjenes.


Efterhånden som mængden af broderede lapper voksede, blev tøjdyrene trætte og skulle puttes, med behørig markering af, hvis der er hvis.


Da ungerne, efter en skøn eftermiddag, også var puttet, fik jeg syet navnene på deres julesokker, så nu har julemanden ingen undskyldninger for ikke at komme med hyggelige små pakker.


2 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig dag både for børnene, dig og ikke mindst tøjdyrerne ;-) Så må vi bare håbe julemanden husker at komme forbi med gaver til sokkerne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig dejlig dag Tine for os alle og jeg er ret sikker på at julemanden kigger forbi
   Hilsen
   Lone

   Slet