søndag den 6. april 2014

Barselgaver

Jeg blev i mandags den lykkelige "moster" til endnu en skøn lille dreng.
Ligesom sine søskende skulle den lille ny selvfølgelig også have et legetæppe og en scrapbog.

Legetæppet har jeg syet på et stykke tid og da vi ikke vidste om det blev en dreng eller en pige, måtte valget af motiv og farver jo vælges, så det kunne bruges af begge køn. Valget faldt på et patchworktæppe med kanin fra et gammelt "Quiltmaker" magasin.


Jeg har brugt rester af flere af de stoffer, jeg tidligere har brugt at sy af til bibses to store søskende. For eksempel er plysset på ørene, bukserne og poterne fra heldragter de fik sidste jul, der er også stof med traktor, rester fra tøj jeg har syet til Magnus og noget sommerfugle stof, som er en rest fra soveposen jeg syede til Silje.


Det er ufattelig hvor meget lidt quiltning kan gøre. . Underneden ses tæppet inden quiltning, det er helt fladt og "kedeligt".


Jeg nåede lige at få lillebrors navn, inden vi kørte på barselsbesøg, så jeg kunne få lavet label til bagsiden.  De små dyr er en bort, der fulgte med i 5D.


Til de to store syede jeg en scrapbog, hvor Steen har lavet sider med mulighed for at skrive navn, størrelse, første ord og så videre til at sætte inden i.
Bogen er syet inden han fik et navn og stadig blev kaldt "Lillebror"
Motivet på både for og bagside er indbygget i TruEmbroidery.


Bagside motivet er dog gjort væsentlig større end originalbroderiet.I går var det så tid til første besøg hos lillemanden og hans forældre og jeg er allerede dybt forelsket i ham. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære ham meget bedre at kende.


6 kommentarer:

 1. Åh hvor dejligt, du er bare god. også at du tænker på storebror

  SvarSlet
 2. Rigtig fint! Og sjovt at se forskellen mellem før og efter quiltning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Jette.
   Jeg bliver overrasket hver gang, jeg begynder at quilte, over hvor meget det ændre på tæppets udseende.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 3. Hvor er det et flot legetæppe, du har lavet! Jeg synes, at det er skægt, at du har brugt stoffer fra de tidligere gaver til børnene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Kristen.
   Jeg syntes også det kunne være sjovt at inddrage de store lidt i tæppet og jeg er sikker på, de kan finde "deres stof", når de ser det.
   Hilsen
   Lone

   Slet