torsdag den 17. marts 2016

Glæden ved at modtage

For noget tid siden blev jeg kontaktet af en sød dame, der fortalte, at hun for en del år siden, havde ryddet op efter både hendes mor og mormor, som begge syede. Hun havde i den mellemliggende tid delt ud af "arven" til bekendte og også erkendt, at hun ikke selv kom til at sy. Hun ville derfor gerne give arven videre til nogle, der ville værdsætte det - om jeg troede mine FOF hold ville være interesserede?
Øh ja, hvad drejer det sig konkret om? Det var primært stof, men også tråd og mønstre. Jo det troede jeg da nok vi ville. Vi aftalte, at når hun var klar, skulle hun komme og aflevere det hele hos mig, så skulle jeg nok bringe det videre.
Jeg modtog fire STORE arkiv kasser + en stor sæk fyldt med stof til beklædning - det hele i reelle stykker, lige til at gå i gang med + flere æsker med mønstre, tråd og knapper.
Mine kursister blev mildt sagt glade, da de fik den flotte gave, hvor de kunne tage hvad de ville, dog med den begrænsning, at de skulle have en reel intention om at få stoffet brugt.
Siden er kursisterne løbende kommet og vist mig deres kreationer af det donerede stof og jeg har set mange flotte.
Ingen slår dog Lises bryllupskjole til hendes datters bryllup, syet af et stykke silke fra en af kasserne tilsat masser af gode råd fra hendes skønne medkursister. Mønstret har hun selv tilrettet fra en stram kjole med indsnit til denne prinsesse drøm, med fuld sol i skørtet, underkjole og et let tylunderskørt.


Over halvdelen af stoffet fandt nye ejere hos mine kursister, resten er givet videre til andre, som vil kunne få gavn af det, så det har bestemt bragt glæde.

Jeg fik desværre ikke skrevet giverens nummer op og ved ikke hvordan jeg kan kontakte hende og overbringe mine kursisters tak, men håber hun læser dette, for vi vil alle gerne sige en STOR tak til hende for hendes generøsitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar