søndag den 17. juni 2012

Ny bog

Jeg har helt glemt at vise, hvad posten afleverede på mit dørtrin i sidste uge.


Denne skønne bog om tasker til alle formål. Jeg har tidligere købt en bog skrevet af Lisa Lam (se nedenunder) og hun har nogle fantastiske arbejdstegninger/billeder og er supergod til at forklare hvordan hun syr de forskellige ting. Hun er også god til at komme med detaljeforklaringer, altså forklaringer på hvordan man syr de der små detaljer, som bare gør hele forskellen.


Jeg håber ikke jeg overtræder alt for mange copyright love, men jeg har scannet en tilfældig side fra bogen, for at give et indblik i sproget, billederne og beskrivelserne.
12 kommentarer:

 1. Er den også til at forstå, hvis man ikke lige er en haj til engelsk ?

  Gad godt gøre lidt mere i tasker , selv om jeg ikke selv går med dem.........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne

   Om du skal være en haj til engelsk tror jeg ikke er nødvendigt, men det vil klart være en fordel, hvis du kan lidt "syengelsk".
   Jeg har suppleret indlægget med en scanning af en tilfældig side fra bogen, så kan du selv vurdere.

   Hilsen
   Lone

   Slet
  2. Okay takker.. Det er da nogen lunde til at forstå !

   Slet
 2. Hov- den ser da spændende ud. Den skal der da vist kigges nærmere på, når min Amy Butler bog er tømt for ideer. Jeg glæder mig til at se hvad du får syet.

  Go søndag. Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja Mette nu ikke for store forventninger. Lige nu må jeg nok betegne bogen som en "klappebog". Jeg fik syet en taske fra Amy Butler bogen og mine intentioner var gode, da jeg købte den første af disse bøger, men tiden slår simpelthen ikke til. Jeg synes det er fedt med "kvalitetsbøger" på hylden og så en gang i mellem snupper jeg en idé, men hvis der kommer to fredage i en uge, vil jeg helt bestemt frøve at sy nogle af taskerne

   Hilse
   Lone

   Slet
  2. Ha ha jeg ønsker mig også to fredage i en uge eller måske endnu bedre...lørdage :-)

   Kh Mette

   Slet
 3. Den ser spændende ud. Og jeg tror da ikke du overtræder noget copyright, - man kan jo ikke læse det og de fleste er da glade for så flot en anmeldelse. :) kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det håber jeg da heller ikke, men man ved jo aldrig.
   Bogen er virkelig spændende og jeg vil helt klart anbefale at se nærmere på den.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 4. Jeg har "The bag making bible" og er vild med den. Hun forklarer netop helt ned i små detaljer og det er vildt godt når man er ny i sy-verden. Er hendes nye bog lige så god? :-)

  SvarSlet