lørdag den 23. juni 2012

Torsdag var stjernedag

Ja jeg ved godt jeg har været lidt lagt tid om at få lagt kursusbillederne fra i torsdags ud på bloggen, men jeg var altså "nedlagt" af en "ond" behandler i går og kunne ikke lave ret meget andet, end ligge på sofaen og passe på mig selv. (Det går heldigvis meget bedre i dag og ryggen har have stor gavn af "nedlægningen")

I torsdags var store stjernedag. På grund af afbud var vi desværre ikke ret mange, men vi havde det sjovt og der blev syet smukke stjerner og lavet masser af forarbejde til flere.

Først havde vi dog mulighed for at se Karens flotte dækkeservietter. De er syet efter teknikken med indsatte sømme fra i mandags, så hun har haft travlt.

 
Inger i gang med strimmelsæt til et Lone Star tæppe

Her det færdige strimmelsæt

Både Hanne og Karen kastede sig over North Star blokken.


(jeg lovede at tage et billede af Karen hvor hun IKKE sprætter op. Det er hermed gjort)
 

Efter at have øvet sig i patchwork stof, kastede Hanne sig over silkestoffer. Hendes stjerner blev bare så flotte i silke

På mandag starter vi på sidste uge i denne sommerpatchwork maraton, lidt vemodigt, men alt godt har jo en ende og ugen to kurser i henholdsvis buede sømme og afslutninger glæder jeg mig rigtig meget til, så mon ikke enden bliver god?


2 kommentarer:

 1. Hvor er de dæk servietter bare flotte !

  De stjerne der ser svære ud !!

  God bedring med ryggen, bare SÅ irriterende når kroppen driller !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Karen har lavet et flot stykke arbejde. De er syet efter hendes ANDET patchwork kursus. For to uger siden havde hun aldrig syet patchwork før!
   Stjernerne er ret lette at gå til og gode som begynderprojekt for der er ikke så mange dele at holde styr på, men der er alligevel nogle teknikker med at få skarpe spidser og få punkterne til at passe sammen. Alt sammen noget lidt tålmodighed, en 1/4"fod og langsom syning vil gøre underværker for.

   Hilsen
   Lone

   Slet