mandag den 30. december 2013

Julegaver V

I dag er det MIN julegave fra min søde og betænksomme kæreste jeg vil præsentere.


Og hvad har det så med syning og denne blog at gøre?

Jo, jeg har længe haft problemer med mine videooptagelser.  Mit videokamera optager i et filformat, jeg ikke kan importerer til mit redigeringsprogram - eller noget andet gængs regigeringsprogram for den sags skyld. Alle mine videoer skal derfor konverteres til "et læsbart" format. Det var tidligere kun et spørgsmål om, at det tog en del tid, men pludselig holdt mit konverteringsprogram op med at virke og så blev processen med at konvertere videoer pludselig meget besværlig.
Jeg har derfor seriøst overvejet at anskaffe mig et nyt videokamera, der optog i et læsbart format - der kom min søde kæreste mig så i forkøbet og gav mig dette lækre kamera i julegave.
Det kan en hel masse smarte ting, som jeg slet ikke kan overskue lige nu, men jeg regner med, det kommer stille og roligt, når jeg først begynder at bruge det.
Jeg glæder SÅ meget til næste gang jeg skal optage en syvideo, så jeg kan få min julegave afprøvet.


5 kommentarer:

 1. Sådan et kamera gav jeg også min mand i julegave GoPro Hero 3+ Silver Edition. Han har leget rigtig meget med det, og det er bare genialt. I morgen tager vores 2 sønner på skiferie og de skal have det med. Det bliver spændende at se deres oplevelser live, når de kommer hjem igen. Han fik også en brystsele så de kan spænde det på, når de windsurfer eller står på ski og selvfølgelig en hel masse andet. Vi har et fuglevoilere og der har John haft det hængende ude, utrolig at man kan komme så tæt på fuglene når de spiser og leger omkring kameraet. Det kamera bliver du helt sikkert glad for. Hvilken edition er dit?? Mange hilsener Pia

  SvarSlet
 2. Mit kamera er white edition. Det laver nogle fantastiske videoer, men vi kæmper lidt med at undgå vidvinkel billeder. Det ser altså underligt ud, når symaskinen er buet.
  Super idé med billeder af fuglene, det har jeg ikke tænkt på, måske skulle vi prøve at sætte mit op ved fuglebrættet.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 3. Ja det har vi også prøvet med de vilde fugle. Lige nu har vores 2 knægte det med på skiferie. Det er først 2. dag på ski i dag og hold da op, så meget video de allerede har optaget. Når de kommer hjem igen, er det meningen, at John vil prøve at sænke det ned i dammen til vores koi, det bliver også sjovt at se, hvordan de opfører sig på bunden om vinteren.
  Hilsen
  Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er virkelig mange muligheder i det kamera. Jeg har lavet en testoptagelse ved symaskinen og jeg kan få kameraet helt ind under armen, så det bliver virkelig close up videoer, jeg kan komme til at lave.
   Kunne godt tænke mig at høre, hvordan det kommet til at gå med fiskedams optagelseren, det lyder spændende.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 4. En lidt forsinket kommentar, men jeg kunne ikke finde en mail adresse og skrive til dig på. Jeg overvejer også at købe et goPro 3+ Hero men vil lige høre dig hvilket format det optager i og hvilket program du bruger til at redigere filmen i? Du må meget gerne skrive til mig på tivogn@gmail.com hvis du har mulighed for det?

  SvarSlet