onsdag den 3. december 2014

Dobble Weddingring taske

For snart længe siden så jeg et billede af en japansk (tror jeg) taske, i en patchwork gruppe på facebook. Et mønster blev efterlyst, men det eneste man kunne finde, var på japansk og det sprog mestre jeg desværre ikke. Heldigvis var der to gode billeder, som jeg blev ved med at vende tilbage til, fordi jeg syntes tasken var så flot.

Jeg var ikke den eneste, der havde set taske, det havde et par af mine syveninder også, så vi blev enige om at forsøge at skabe en taske, ud fra billederne.
Vi fik samlet en masse forskellig stof og af en eller anden grund havde hele min stak et lilla præg...
Stoffet blev skåret på Accu Quilt Dobbel Weddingring skabelonen og så var det ellers bare i gang med symaskinerne. Vi måtte gætte os til en hel del, men det var supersjovt at prøve og jeg tror ikke det er den sidste taske jeg syr efter denne model.


For at gøre tasken stabil har jeg brugt Inspira In-R-Form fusible batting. Det er SÅ let at arbejde med, holder tasken oppe, samtidig med at den fortsat er utrolig blød og fleksibel og skulle den blive "krøllet" i brug, skal tasken bare stryges op, så har den formen tilbage.
Det eneste man skal huske er, at der er lim på BEGGE sider af battingen og der skal ikke ret høj temperatur til at aktivere limen, så der skal ALTID være enten stof eller et silikoneunderlag mellem battingen og strygebrættet!
Hvorfor ved jeg det? tjoooo mit strygebræt har nu fået det flotteste betræk af ubleget lagenlærred, fordi jeg ikke lige tænkte over denne lille detalje.


Oftest har jeg ikke lukket tasken, det er meningen jeg skal fragte ting til og fra kurser i den og ikke værdigenstande, men bare for en sikkerheds skyld og fordi det jo kunne være, at jeg ville bruge den som "almindelig" taske, har jeg sat et "vindfang" øverst i tasken, som kan trækkes sammen, så ubudne hænder ikke kan komme i tasken.


Og jeg har syet en lynlås lomme med forside af voksdug fast indeni til pung, telefon mm.


Bunden er lavet af 4 kvarte blokke.2 kommentarer:

 1. Sjov taske og godt med de ekstra detaljer som vindfang og lynlåslomme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine.
   Vi fik nogle sjove dage med enkelte hovedbrud til at gå med at sy vores tasker.
   Hilsen
   Lone

   Slet