onsdag den 10. december 2014

Ny video - 6D juletræ

I forbindelse med Pfaff's blogindlæg i dag, blev jeg inspireret og har lavet en lille video, hvor jeg viser hvordan jeg ville lave juletræet fra blogindlægget og også viser, hvordan juletræet kan laves om og syes med Yarn Coaching foden.
2 kommentarer:

 1. Hej Lone. Jeg ønsker mig nogle kurser i brugen af TruEmbroidery programmet. Både basisting, tips og tricks, men også selv at kunne stingsætte et mønster. Ved du om der vil være opbakning til sådanne kurser og om du kommer til at lave sådan nogle i fremtiden. Kh Mette / Trillemus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Jeg arbejder fortsat på at få TE udbredt så meget, at vi kan lave nogle kurser og jo flere der har programmet, jo lettere vil det være at få opbakning til kurserne. Meget af det jeg viser i 5D/6D kan du overføre direkte til TE og når jeg har tid, laver jeg som regel også video til begge programmer. Hvis du kan samle folk til et hold, vil jeg meget gerne undervise, har også forsøgt at stable online undervisning på benene, men det program jeg skal bruge så alle deltagere kan se min skærm er ret dyrt, så jeg skal helst holde en del kurser inden for kort tid, så udgiften kan fordeles ud på flere kurser.
   Hilsen
   Lone

   Slet