fredag den 3. februar 2012

Kursusforberedelse og hygge

Fredag den 2. marts holder Lene fra Stof og Sy teknikkursus, hvor hun underviser i  forskellige måder at sy lynlåse i.
Til sådan et kursus er der altid masser af forberedelse. I dag tog vi tyren ved hornene og gennemgik de forskellige teknikker, med henblik på at få skrevet et godt kursusmateriale.

Lene klippede og syede (og fik kameraet til at virke!) og jeg tog en masse billeder. Vi har haft en rigtig hyggelig dag og jeg er sikker på, at du vil få en både hyggelig og lærerig dag, hvis du deltager i kurset. Du kan se mere om kurset, ved at klikke her.


3 kommentarer:

 1. Uhhh lynlåse.................... Kan man virkelig blive gode venner med dem ???

  Har ikke forsøgt i mange mange år !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke gået udenom et mønster, hvis der skulle lynlås i, men på den anden side, har jeg altså heller ikke opsøgt dem.
   Efter at have set Lene sy prøverne, er det lige før jeg vil lede efter mønstre, hvor jeg kan "putte" en eller flere lynlåse ind.
   Hun kan virkelig nogle tricks! Så hvis du tilfældigvis er i nærheden af Skanderborg den 2. marts, skulle du kigge forbi og få del i de tricks. Så tror jeg også du vil sætte lynlåse i alt fremover...

   Hilsen
   Lone

   Slet
  2. Det er alt for langt væk fra mig.. Men har nu tænkt mig at lege lidt med det.. For det kan da bare ikke passe , at .. man ikke kan hihihi

   Slet