mandag den 13. februar 2012

Små patchwork engle

På grund af vinterferien har jeg ingen kurser i denne uge. Jeg har derfor god tid til at sy og når mine skuldre trænger til pause, ser jeg "quiltetv" på computeren.
I morges kom jeg af mystiske omveje til at se en udsendelse fra Quilting from the Hartland på QNNtv. Her er et skærmbillede af udsendelsens projekt - en engel.

Billedet er et Screenshot fra Quilting from the Hartland på QNNtv
Til det viste projekt er der brugt en del forskellige figurer, tre forskellige størrelser trekanter, diamant figur, sekskant og halv sekskant, hvis jeg husker rigtig.
Jeg kunne sagtens se englen syet kun med trekanter. Jeg regnede ud, at jeg kunne lave et sjovt layout, hvis jeg brugte tre forskellige størrelser trekanter. Hvad jeg ikke lige havde regnet ud var, at de tre størrelser trekanter jeg kan skære på min Accu Quilt IKKE passer sammen, så jeg kan blande størrelserne i samme projekt. ØV!

 Tilbage til tegnebrættet og jeg besluttede mig for at sy englen af samme størrelse trekanter.

Jeg blev faktisk så bidt af hvor let det gik at sy disse trekanter med de afskårne hjørner sammen, at jeg forsøgte mig med en engel af de mindste trekanter jeg kan skære.

Med lidt hår, ansigt og glorie, er de da blevet ret søde, når jeg selv skal sige det.
Hvad de skal bruges til ved jeg ikke endnu. Jeg fandt disse færdige kort og med en lille smule tilpasning, kunne de vist blive meget søde heri.2 kommentarer:

 1. Hej Lone.

  Hvor ville jeg gerne at du boede på Sjælland. Så du kunne lære mig lidt af al din viden inden for 5D og maskinbroderi :o)
  Jeg købte Husqvarnas Ruby i december. Havde deres designer 1 inden da. Men mangler frygtelig meget tid til at sætte mig ind i alt det den kan.
  Kommer tid kommer råd... eller noget :o)

  Super inspirerende side du har. Følger med på sidelinien :o)

  Kærlige hilsner og en dejlig aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise

   Selv om jeg er en "Pfaffpige", må jeg indrømme, at Ruby er en skøn maskine. Jeg var så heldig at demonstrere den på Pfaff og Husqvarnas stand i Fredericia da den blev lanceret.
   Med hensyn til 5D, så har jeg lavet små indstruktionsvideoer og lagt dem på min hjemmeside www.lone-krogh.dk. Hvis du er interesseret kan jeg sætte dig i kontakt med Helle (mener jeg hun hedder), som underviser i 5D på Sjælland.

   Hilsen
   Lone

   Slet