torsdag den 19. juli 2012

Billeder af min Amy Butler taske

På opfordring kommer her billederne af den taske jeg har syet efter Amy Butlers taskebogJeg brugte rigtig lang tid på at få mønstret i stoffet til at passe, så det næsten var umuligt, at se hvor hankevedhæftningerne er syet på, samt at klappen, glider i et med resten af tasken.
På lommerne inden i, har jeg broderet monogram. Det er jo næsten blevet mit varemærke!


6 kommentarer:

 1. Hej Lone. Den er fantastisk flot. Jeg er imponeret over, hvor flot mønsteret passer på fronten. Jeg kan godt forstå, at du er glad for den.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog også sin tid, at få stoffets mønstret til at passe, men det var al tiden værd

   Slet
 2. WOW! Den er helt vildt flot. Og ja man kan virkelig se at du har kælet for detaljerne. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu har jeg kigget i bogen og din taske er MEGET FLOTTERE end den de viser i bogen. Jeg er helt vild med stoffet og at du har broderet dit monogram på lommerne indeni. Du burde faktisk sende et link til Amy så hun kan se hvor flot din taske er. :-)

   Slet
  2. Hej Charlotte. Tusind tak for rosen. De to tasker er jo egentlig vidt forskellige, så det er svært at sige, hvilken er pænest, men jeg bliver selvfølgelig glad, når du mener min klarer sig godt i sammenligningen. Jeg tror nu nok jeg alligevel springer over at sende billederne til Amy. Det vil vist være pral. Stoffet er en møbelstof (tror jeg) jeg fandt i Stor2000 i Frederikshavn forrige vinter. Måske de har mere.
   Hilsen
   Lone

   Slet