fredag den 20. juli 2012

Hvad er dårligt vejr?

Det er svært at læse en avis eller høre en vejrudsigt, uden at høre/læse om det dårlige sommervejr. Nu ser det godt nok ud til, at vi får nogle dage med "bedre" vejr, men hvad er godt vejr overhovedet?

Ingen tvivl jeg nyder også når solen skinner og det er 25 grader og næsten vindstille, men efter nogle dage med dette vejr, kan jeg godt tage mig selv i at længes efter en regnvejrsdag!
Jeg kommer hurtigt til at savne min systue og den er fantastisk indrettet, med ovenlysvinduer og direkte adgang til vores udestue, MEN af samme grund bliver der MEGET varmt på en god solskinsdag og jeg har ikke mulighed for at lufte ud, så jeg kan ikke være dernede før sent om aftenen.
De sidste mange dage har været ustadige. Lidt sol, så lidt regn og så noget blæst, ikke til at planlægge efter, men det har været fantastisk syvejr!!! - i hver fald efter min mening.

Jeg har de seneste uger brugt rigtig meget tid på at få lavet en hel masse kedelig administration (det er det værste ved at være selvstændig, jeg vil hellere bruge tiden på at være kreativ), men jeg har faktisk været aktiv i systuen, selv om jeg har ikke fået så meget lagt på bloggen. Jeg har været i gang med forskellige små projekter, som måske, måske ikke bliver gjort færdige, jeg har været ved at sy en festkjole ind til en bekendt (noget jeg ellers ikke gør, men hun har tegnet mit logo og mønsteret til min fantastiske quiltede jakke, så jeg kunne ikke sige nej) og leget lidt med nye projekter, som måske skal bruges til undervisning på et senere tidspunkt.
Så nej, jeg har ikke lidt under sommervejret, som det har formet sig ind til nu, men OK jeg kan godt forstå dem, der er på festival eller lignende, gerne vil have i hvert fald tørvejr!

Min quiltede jakke, som Tina har tegnet quiltemønstret til


Lige nu er jeg ved at brodere prøver til 5D kurserne i Skanderborg om Photostitch - det er en tidskrævende process 
Jeg har længe gerne villet eksperimentere med Stack 'nWhack teknikken og for et par dage siden, fik jeg syet disse prøver. Om lidt vil jeg gå ned og prøve med et nyt stykke stof og en ny skæremåde og se hvad det bringer.
 

2 kommentarer:

 1. Kjempelekker jakke med flott quilting.
  Flotte broderier også :-)
  God helg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tone, jeg er også vældig glad for jakken.
   Hilsen
   Lone

   Slet