søndag den 22. juli 2012

Fra min bogreol - Patchwork projekt bøger

Her har samlet fire forskellige patchworkbøger, alle med opskrifter og mønstre til små og store patchworkprojekter.


Første bog øverst til venstre Patchwork af Charlotte Gerlings var i første omgang noget af en skuffelse. Der var overhovedet ingen inspirerende billeder ud over dem på omslaget. Ved en nærlæsning, viser bogen sig faktisk at være en guldgruppe at basisinformation om patchwork syet i hånden såvel som på maskine. Nogle informationer er efter min mening forældede (selvom bogen så vidt jeg kan se er fra 2010), men der er en masse gode informationer om trådretning, sømrum, quiltning og meget meget mere. Ikke den bog jeg lige står og hopper efter, men helt afskrives kan den heller ikke.
Næste bog er Für dich genäht af Sabine Kortmann. Som det fremgår af titlen, er den på tysk, men det giver ikke umiddelbart de store problemer, da den er fyldt med trin for trin tegninger til at understøtte teksten. Bogen indeholder en masse skønne små projekter, som er beregnet som gaver - hvis altså man kan nænne at give dem væk!
Bogen nederst til venstre er Hanne Asplin Firmans skønne bog Patchwork - året rundet. Bogen er fyldt med skønne billeder af skønne projekter. Der er traditionelle projekter, men bestemt også projekter der lægger op til "fri leg"
Sidste bog Quilt yourself gorgeos an Mandy Shaw er også fyldt med en masse dejlige gaveideer, lige fra den skønneste cup cake tevarmer over tasker i diverse størrelser og udformninger til større tæpper, alle med udførlige mønstre og syvejledninger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar