mandag den 2. juli 2012

"Pimpet" trenchcoat

Som nogen af jer sikker har set på facebook, har jeg de sidste dage, været i gang med at "pimpe" en købt trenchcoat.
Her kommer en række før og efter billeder.

Jeg valgte ikke at sprætte noget på jakken op, for at dekorere på det, så det krævede en ordentlig omgang limspray og en del nåle at holde jakkedelene på plads, da jeg skulle brodere, men da jakken var sat godt fast, var det ikke noget problem at brodere.
Broderiet foran er fra 5D Bonus Design. Det findes også på Pfaff kort #421 Candlewicking Charm. Broderiet på ryggen er det samme, men jeg har redigeret i det i 5D Embroidery Extra og fjernet nogle af "stjernerne", så det ikke er så stort.

Klik på billedet for at se indlæg og video om Præcis placeringJeg har selvfølgelig husket at lave en label til foeret. Denne er IKKE designet i 5D, men direkte på skærmen på min Creative Sansation. Det er ikke der jeg normalt designer broderier, men det var sjovt at prøve.
4 kommentarer:

 1. utroligt hvad det kan gøre ved en jakke! Flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør ikke så meget den er købt, for nu har den fået et "Lone-Touch" og er blevet helt sin egen...

   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. Sikke flot den er blevet din jakke.
  Hvad er det for noget lim spray du bruger ?
  KH Jytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jytte

   Tak for rosen. Min spraylim er 505, det er vist den mest almindelige. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger for meget og sprayer igennem stoffet, kommer pletten aldrig af, så jeg har et had/kærlighedsforhold til min spraylim. På den ene side vil jeg ikke undvære den, på den anden, ved jeg hvor stor skade den kan gøre, hvis ikke jeg passer på, når jeg bruger den.

   Hilsen
   Lone

   Slet