torsdag den 17. januar 2013

Nyt ret overtræk


Da jeg sidste år købte ny bil, var jeg meget opmærksom på, at jeg fik varme i sæderne og elforrude, så jeg kunne nyde at bruge bilen, selv om det var koldt. Hvad jeg ikke tænkte på i den anledning, var at rettet i bilen bliver EKSTREMT koldt, når det fryser udenfor!

Det er der heldigvis råd for, så jeg har nu syet mit helt eget ret overtræk.


Opskriften fandt jeg på Moda Bakeshop
Jeg har næsten fulgt opskriften.
Jeg har brugt én af Maxi sømmene på min Pfaff Creative Sensation til at Quilte overtrækket med. men blev engang gjort opmærksom på, at .

Og så jeg engang blevet gjort opmærksom på, at det ikke var tilladt at have et sådant ret overtræk på, hvis det ikke kunne bindes fast til rettet, så det ikke kunne rutsje rundt. Det lyder meget fornuftigt. Jeg har derfor syet en række snørrehuller langs i begge sider af betrækket, så jeg kan binde det fast til rettet.


Med min sting oversigt var det let at finde det helt rette snørrehul.
7 kommentarer:

 1. Du har ideer til alt. Godt at have dig i baghånden. :-)
  Syhilsen fra Johanne Marie,

  SvarSlet
 2. Snørehuller på maskinen... Så lærte jeg lige lidt mere om det lille vidunder der står og samler støv.

  Det bliver støvet af i weekenden - også broderirammen, hvis jeg får lov at slippe for fodbold med drengene enten lørdag eller søndag. Krydser fingre :o)

  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også på dine vegne Lise.
   Hilsen
   Loen

   Slet
 3. Tak skal I ha'. Jeg har jo ikke fundet på betrækket, men jeg har kombineret en opskrift, med et skindovertræk mine forældre havde bundet på rettet i deres bil for mange år siden og med en symaskine, der kan sy snørrehuller er kombination rimelig let af udføre.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Det er i hvert fald dejligt ikke at fryse fingrene af, når man kører
   Hilsen
   Lone

   Slet