søndag den 27. januar 2013

En uge med masser af undervisning

Det har været en uge med maser af dejlig undervisning og masser af nye ansigter.
Som jeg skrev i torsdags, har jeg selv været kursist og det var rigtig spændende. Lige nu står min printer og udskriver diverse guides til TruEmbroidery. Det er nogle ordentlige moppedrenge på over 200 sider stykket.

I mandags startede jeg "Det ultimative overlockkursus" for Guldager Symaskiner. Denne gang havde vi lånt et undervisningslokale med lidt mere plads, end vi normalt har i butikken. Det var bestemt ikke nogen ulempe. Jeg kunne rent faktisk komme rundt og hjælpe alle, uden at måtte udvikle en speciel højdespringsteknik.


Tirsdag aften stod igen på Overlock kursus. Denne gang i Hedensted. Her er pladsudfordringen løst ved at fordele kursisterne i to lokaler lige ved siden af hinanden. Det er selvfølgelig ikke optimalt, at deltagerne ikke sidder i samme lokale, men det fungere og vi hyggede os helt bestemt.Onsdag eftermiddag var der 5D undervisning i Skanderborg. Vi er ved at være et dejlig stort hold, men flere nye ansigter, end de gamle vi har mistet, så det er virkelig dejligt. Vi har god tid til at få styr på programmet og de somme tider drillende computere.


Torsdag aften var der Kom og Sy i Hedensted. Jeg fik så mange gode spørgsmål, at jeg slet ikke nåede at få taget billeder.

Fredag formiddag have Lene sat mig stævne, så vi kunne få styr på eftermiddagens kursus. Lene have fået syet de fleste prøver, så vi skulle egentlig "bare" have styr på alt kursusmaterialet. Der er kommet rigtig mange nye stabiliseringsprodukter fra INSPIRA. Alle skulle have et ark med beskrivelse af haver enkelt nye stabilisering og en påhæftet prøve.


Interessen var stor, da Lene præsenterede de forskellige broderier, syet på de helt nye stabiliseringsmaterialer.Og så kom der ellers gang i broderimaskinerne. Alle skulle jo helst nå så mange prøver som muligt, så de fik så meget ny viden med hjem, som muligt.


Ind i mellem krævede det også bare tålmodighed mens maskinerne broderede.
1 kommentar:

  1. Sikke en spændende ude. Det er ærgerligt at man bor så langt væk.

    Kh Mette

    SvarSlet