søndag den 21. oktober 2012

Hylder er en fantastisk ting!

Jeg har haft familiebesøg i dag og var så heldig at få hjælp til at sætte nogle (flere!) hylder op i min systue. Min far mente nu ikke jeg havde plads til flere, men jeg fik da klemt fire mere op!


De to korte hylder i forgrunden, skal bruges til "ting" jeg bruger, ved symaskinen. Sakse, pincet, opsprætter (den bruger jeg godt nok aldrig..............) USB-penne til broderier osv. Jeg har også en drøm om at få lavet et helt kartotek, med stingprøver fra min symaskine. De skal også stå op disse hylder, så jeg let kan finde den helt rigtige søm, når jeg har brug for den.
De to hylder på den anden side af vinduet skal blandt andet bruges til min bærbare computer og et par højtalere, så jeg kan høre lydbøger, mens jeg syr.


2 kommentarer:

 1. Det er altid godt med ekstra plads, uanset hvad det skal bruges til. God ide med lydbøger, men jeg glemmer som regl at lytte efter, fordi jeg bliver så optaget af syningen. Måske kræver det mere øvelse? I både den ene og anden diciplin...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine
   Jeg må blankt indrømme, at jeg kun lytter, når jeg sy "bevidstløs" eller klipper stof, jeg ved hvordan skal klippes. Skal jeg koncentrere mig om at sy, kan jeg bestemt heller ikke overskue at lytte efter.
   Jeg lytter også bøger når jeg kører biler. Så bliver de lange ture, lettere at stå igennem, men når jeg når frem til byer, vejarbejde eller andet, hvor jeg skal koncentrere mig, finder jeg lynhurtigt pauseknappen.
   Hilsen
   Lone

   Slet