mandag den 15. oktober 2012

ØV øv har pillet det hele op

Jeg var næsten halv færdig med at frihåndsquilte mit tæppe, da mine skuldre for alvor satte en stopper for projektet.
Nu kunne jeg selvfølgelig bare lade tæppet ligge til skuldrene igen var samarbejdsvillige.Men nej det kan bare ikke lade sig gøre. Tæppet skal afleveres til udstilling i løbet af denne uge og inden da, er der ingen chancer for at jeg kan blive færdig. Derfor satte jeg mig foran computeren i aftes, med et par udsendelser fra The Quilt Show og min gode opsprætter og pillede det hele op igen!
I dag har jeg forsøgt mig med noget broderiquiltning, men begge forsøg må lide samme skæbne.


Nu er det ikke fordi jeg ikke har quiltet noget på tæppet. der er quiltet "i grøften" mellem ALLE stykker stof, så tæppet falder bestemt ikke fra hinanden, men jeg ville gerne have noget quiltet i de lange "ensfarvede" borter. Det blev så bare ikke i denne omgang.
Jeg ved ikke hvornår jeg får tæppet hjem igen, men det giver mig da noget tid til at overveje, hvad jeg så skal finde på at quilte.


4 kommentarer:

 1. Jeg synes det er rigtig flot som det er. God bedring med skuldrene. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte.
   Det er ikke fordi jeg ikke synes det er flot, jeg synes bare det mangler noget. Nu bliver det i første omgang afleveret og så må vi se, hvad jeg finder ud af, når det komme hjem igen.
   Hilsen
   Lone

   Slet
 2. Det er da godt nok sur r..v med den skulder, men tæppet du viser her er da skønt som det er.

  Håber snart at skulderen er på toppen igen.
  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise
   Det går heldigvis fremad med skuldrene. Jeg ved jo godt, jeg skal lade være, men ind i mellem, har jeg bare lyst til at quilte. Nå det må blive en anden gang, nu aflevere jeg i hvert fald tæppet som det er.
   Hilsen
   Lone

   Slet