torsdag den 4. oktober 2012

Karens super flotte taske

Karen havde en taske med til 5D undervisning i går, som jeg simpelthen må vise jer.

Tasken er syet på skind, muligvis fra en ko og den var bare så flot.

Desværre kunne fotografen (mig!) ikke holde kameraet stille til dette billede


I sidste indlæg glemte jeg at vise min oplægningskant på min nederdel. Jeg er ikke altid gode venner med lige sømme forneden på en pæn nederdel, så jeg ender ofte med at lægge dem op i hånden. Denne gang havde jeg dog besluttet, at gøre sømmen mere synlig/anderledes end en almindelig stikkesting. Jeg har sammensat en søm på min Pfaff Creative Sensation, hvor der står "Syet af Lone". Denne søm har jeg brugt til at lægge min nederdel op med.


Teksten er ikke ret synlig, men strukturen er der og det var egentlig det jeg gik efter. Nedenfor kan du se min søm på skærmen af min maskine.


Jeg ved godt, at ikke alle maskiner kan skrive med denne skrifttype og ikke alle maskiner har bogstaver, men mit forslag er, at du kan prøve at lege med nogle af de pyntesømme du har i den egen maskine og se om der måske skulle gemme sig en søm, der ville være brugbar næste gang du skal lægge en nederdel eller andet op.


2 kommentarer:

 1. Jeg er glad for at se Karens taske på skind/pels. Håber snart at jeg får lidt tid at lege med mine sælskind og bruge de tips du har sendt til mig :-) Ved du hvilken type tråd Karen har brugt?
  Hilsen Randi H Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Randi
   Du skal da bare i gang! Jeg er overbevist om, at Karen har brugt almindelig broderitråd.
   Hilsen
   Lone

   Slet